Thursday, August 29, 2013

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης και η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στο Makedonia TV

ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στο Makedonia TV: Δημοσιεύθηκε στις 31 Ιαν 2013 

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης

Ο Μιχάλης Ασλάνης γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Προερχόταν από την ταλαντούχα γενιά της σχολής ΒΑΚΑΛΟ, όπου σπούδασε διακόσμηση, γραφικές τέχνες, ιστορία τέχνης. Συγχρόνως το 1974 με τις σπουδές του ξεκίνησε την καριέρα του. Οι δημιουργίες του φιλοξενούνταν σε όλα σχεδόν τα εξώφυλλα των τότε ελληνικών περιοδικών και κέρδισαν τις καλύτερες κριτικές χάρη στις πετυχημένες και πολύ έθνικ επιρροές του (πηγή: www.zougla.gr)


Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε επιδείξεις μαζί με σημαντικούς ξένους σχεδιαστές στο Παρίσι, στο Μονακό, στην Μόσχα, στην Κωνσταντινούπολη, στην Κύπρο, στο Μιλάνο, στην Ρώμη, στο Μπάρι και στον Καναδά. Έχει σχεδιάσει τα ρούχα για τους υπαλλήλους του Αττικό Μετρό και του αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος. 



Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε συνεργαστεί επίσης με μεγάλες εξαγωγικές μονάδες που πωλούν στην ελληνική και ξένη αγορά είδη σπιτιού, αξεσουάρ μπάνιου, ομπρέλες, εσώρουχα, αντρικά και παιδικά ρούχα με την υπογραφή του.


Δημιουργίες του είχαν παρουσιαστεί με κολακευτικά σχόλια σε πολλά ξένα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια. Στον χώρο της ελληνικής showbiz υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός, αφού είχε αναδείξει και βοηθήσει τα πιο γνωστά top models.





Η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στο Makedonia TV: Δημοσιεύθηκε στις 31 Ιαν 2013 ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ



Το Eglimatikotita.Gr εύχεται στον Μιχάλη Καλό Ταξίδι 
και ο Θεός να τον αναπαύσει.

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment