Thursday, March 28, 2013

Υπουργείο Προπαγάνδας: "Η χαρμόσυνη είδηση, τα ψύχραιμα ντουβάρια και το όνειρο του Κώστα του Μήτρογλου".

Υπουργείο Προπαγάνδας:

Γενναίοι και γενναίες, Έλληνες και Κύπριοι, φανατικοί τηλεθεατές τούρκικων σήριαλς και νοσταλγοί της εκρηκτικής Thalia, μπορεί ο Μάρτης να οδεύει προς το τέλος του και η πολυαναμενόμενη επανάσταση να μην έγινε ποτέ, ωστόσο τα καλά νέα είναι ότι σε λιγότερο από έξι μήνες απογειωνόμαστε, όπως είπε και ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Πιθανότερος προορισμός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις Ο ΔΙΑΟΛΟΣ (τα έλεγε ο Πάτερ Παΐσιος)...


Χαράς ευαγγέλια για πολιτικούς της τρικομματικής, "έγκριτους" δημοσιογράφους και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, από το κλείσιμο των τραπεζών στην Κύπρο, το "μη ελεγμένο χρήμα" που κυκλοφορούσε στο νησί της Αφροδίτης και φυσικά... τη δυσκολία της Κυπριακής κυβέρνησης να διατηρήσει το χλιαρό "όχι" που αφορούσε το κούρεμα των καταθέσεων. Με πιο απλά λόγια, οι συγκεκριμένοι "άνθρωποι", οι οποίοι να τονίσουμε ότι ζουν σε μια χώρα που αυτή τη στιγμή περνά παρόμοια δεινά με αυτά που θα περάσει η Κύπρος, προτιμούν να ακούσουν πως θα γονατ ίσει ένας ολόκληρος λαός, παρά να ζήσουν τη στιγμή που θα παραδεχτούν ότι μπορεί να έκαναν λάθος.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι γιατί μισούμε τους Αμερικάνους. Αν οι Έλληνες ήταν πρώτη δύναμη στον κόσμο αυτή τη στιγμή, θα είχαμε αφανίσει όλους τους λαούς, μετά θα σκοτωνόμασταν μεταξύ μας και οι 500 εναπομείναντες θα μετοικούσαν στο φεγγάρι το οποίο θα ανατίναζαν.

Άσκηση: Φτιάξε ένα event στο facebook προσκαλώντας όλους τους φίλους σου σε ομαδική προσευχή έξω από την εθνική τράπεζα της Ελλάδος στο κέντρο της πόλης σου. Αν προσπαθήσει κανείς να σας απομακρύνει, αποκαλέστε τον προδότη του έθνους και της Ευρωζώνης.


"Oops! I did again" σιγοτραγουδάει στο μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς. Όχι, δεν το άκουσε ως ήχο κλήσης στο κινητό του Κωστή Χατζηδάκη, απλά πληροφορήθηκε για την έρευνα του Ινστιτούτου Γερμανικής Οικονομίας που θέλει την Ελλάδα τρίτη φτωχότερη χώρα στην Ευρώπη, πίσω από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Ο μεγάλος ηγέτης δήλωσε σχετικά:

"Κάποιοι, μας έλεγαν πως δε θα τα καταφέρουμε και μας κουνούσαν το δάχτυλο. Σε όλους αυτούς, εμείς απαντάμε με έργα. Καταφέραμε μέσα σε λίγους μόλις μήνες, να ανέβουμε 5 σκαλιά στο δείκτη φτώχειας ανάμεσα στις χώρες της Ευρωζώνης. Αλλά δε σταματάμε εκεί. Στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι η πρώτη θέση".

Δε θέλω να κουράσω με τον άχρηστο, αλλά δε γίνεται να μην το αναφέρω: "Δεν έρχονται επενδύσεις με αυτούς τους δείκτες φορολογίας" δήλωσε άρτι αφιχθείς από τον Πλανήτη Νιμπίρου, ο Αντώνης ο Σαμαράς, ο οποίος μέχρι τώρα έκανε tour σε όλο τον κόσμο ψάχνοντας για επενδυτές. Γιατί ξέρετε, όταν ψάχνει κάποιος να επενδύσει σκέφτεται "Αχ μακάρι να έρθει ένας μαλάκας με γυαλιά τώρα μπροστά μου, εκεί θα πάω να επενδύσω"! Ε και μετά μένουν τα διαδικαστικά, να δει δηλαδή τους δείκτες φορολόγησης, την αγοραστική δύνα μη του κράτους, την οικονομική σταθερότητα του κτλ. Απορώ δηλαδή τι πάει στραβά και δεν έρχονται επενδυτές...

Στο ίδιο κλίμα, έκλεισε η Delica, έκλεισε και η Michelin. Το κλείσιμο των εταιρειών πάντως, έγινε σε ευρώ, και αν μη τι άλλο, αυτό μας καυλώνει.

Μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται τελικά σε τούτο τον έρημο τόπο... Να τα λέμε αυτά. Μεγάλη συγκέντρωση είχαν λοιπόν οι οπαδοί του "Λαϊκού Συνδέσμου" της Χρυσής Αυγής, έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό mega channel. Ο λόγος δεν ήταν άλλος, από την προπαγανδιστική δημοσιογραφία που ασκ.. Α! Όχι; Ζητώ συγνώμη.. Ο λόγος ήταν τα εκατομμύρια ευρώ που χρωστά ο τηλεοπτικός σταθμός στο ελληνικό δημ.. Τι; Ούτε; Ο λόγος λοιπόν, ήταν τα 100 εκατομμύρια του δανείου που δόθηκε στο μεγάλο καν... ΣΚΑΤΑ! Μισό να διαβάσω τι λέει γιατί διάβασα μόνο τον τίτλο και το π ήρα πάνω μου..

Ααα... δεν αισθάνομαι καλά. Τέλος πάντων θα το γράψω, εδώ που φτάσαμε... Ο λόγος λοιπόν ήταν, οι τούρκικες σειρές που περιλαμβάνονται στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του "μεγάλου καναλιού". Τα 500 περίπου μέλη της ΧΑ που συμμετείχαν στην, υψίστης σημασίας για το μέλλον της χώρας, συγκέντρωση, επιτέθηκαν λεκτικά στα ντουβάρια του σταθμού, ενώ στη συνέχεια, εκτόξευσαν ταραμά στη τζαμαρία αυτού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τόσο τα ντουβάρια όσο και οι τζαμαρίες του mega, έδειξαν εξαιρετική ψυχραιμία απέναντι στο μαινόμενο πλήθος.

Αθλητικά: Ένα όνειρο είχε ο Κώστας ο Μήτρογλου ρε ρεμάλια, ΈΝΑ! Να κάνει σούζες και να σηκώσει σύννεφο σκόνης με το παπάκι του, στις παραλίες της copacabbana.. ΠΟΣΟ κομπλεξικοί μπορεί να είστε για να χάσετε από τη Βοσνία; Αίσχος!

Τελικά οι Γερμανοί επιδιώκουν να τους μισούν.. Πως αλλιώς μπορείς να εξηγήσεις την παρέμβαση Ρεχάγκελ; Έναν "δικό τους" συμπαθούσαμε, αμέσως να μας το χαλάσουν.

Καιρός:
-Μαμάαα πες έναν αριθμό από το 10-25
-14 -14 βαθμοί Κελσίου
-Και έναν από το 1-8
-6 - 6 Μποφόρ
-Ήλιος, βροχή ή συννεφιά;
-Για ποιο πράγμα;
-Έλα ρε μαμάαα πες!
-Ήλιος

Και κάπως έτσι, δημιουργήθηκε το meteo.gr.

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το υπουργείο προπαγάνδας του Ramnousia και μην ξεχνάτε, οι ειδήσεις στα μεγάλα μ.μ.ε. κάνουν κακό στην υγεία.









Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment