Friday, May 31, 2013

Της κακομοίρας στο status του 23χρονου στο Facebook (link + φωτο)


Από την ώρα που η Αστυνομία έδωσε τα στοιχεία του 23χρονου Αλβανού στη δημοσιότητα, τα σχόλια που έχουν συγκεντρωθεί στην προσωπική του σελίδα είναι εκατοντάδες και υβριστικά.
 Κάτω από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει, τα σχόλια είναι πολλά και στην πλειοψηφία τους υβριστικά και για τον δράστη,αλλά και μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών..Επίσης υπάρχουν και κάποιοι που προσπαθούν να τον κάνουν να παραδοθεί, αλλά κι μερικοί-ες που προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και είχε αυτή την εξέλιξη η ιστορία της 13χρονης.

Τα σχόλια είναι από εδώ... https://www.facebook.com/marjon.ajazi.3?fref=ts 




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ το Facebook σήμερα έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κατατάσσοντάς το έτσι στη λίστα ταξινόμησης του Alexa ως μία από τις δημοφιλέστερες σελίδες ιστοχώρου του πλανήτη (2ο μετά το Google).
Επίσης, το Facebook είναι ένα από τα δημοφιλέστερα sites για ανέβασμα φωτογραφιών με πάνω από 14 εκατομμύρια φωτογραφίες καθημερινά. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε τον Μάϊο του 2011 υπάρχουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες, όπου 7.5 εκατομμύρια είναι λογαριασμοί ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΩ των 13 ετών και 5 εκατομμύρια ΚΑΤΩ των 10 ετών όπου βέβαια παραβιάζουν τους όρους χρήσης του facebook, και που κατά κύριο λόγο ευθύνονται οι γονείς γι αυτό ,αδυνατώντας να ελέγξουν τα παιδιά , και μέσα στα πλαίσια μιάς αψήφιστης γνώμης/άποψης ότι δεν κάνουν κάτι κακό , δίνουν ελευθερία κινήσεων σε έναν άγνωστο κόσμο στα παιδιά !!!
 ΛΕΝΕ : Παιχνίδια παίζουν και συνομιλούν με συμμαθητές τους !!!
ΚΑΚΟ δεν κάνουν ίσως, αλλά η χρήση internet απαγορεύεται σε ανηλίκους ή να έχουν πλήρη πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο και εδώ έρχεται η ερώτηση : ΔΕΝ έχουν ακούσει ΠΟΤΕ για παιδική πορνογραφία και για ανθρώπους με κακόβουλες προθέσεις από ενηλίκους ή και ανηλίκους ;;

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment