Wednesday, October 30, 2013

Κάλεσμα της ''Πανγαία'' για εύρεση νέου χώρου.

Κάλεσμα της ''Πανγαία'' για εύρεση νέου χώρου.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ "ΠΑΝΓΑΙΑ" ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΝΕΟΥ ΧΩΡΟΥ

Από τον Οκτώβρη του 2010, την επίσημη ίδρυση της Πανγαία, του οργανισμού που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το παγκόσμιο κοινωνικό σχέδιο Venus Project, βάλαμε κάποιους στόχους και αφοσιωθήκαμε σ αυτούς με ενθουσιασμό, φαντασία και πολύ δημιουργική διάθεση. 

Κάναμε πολλά, μα τα περισσότερα και πιο σημαντικά ήταν και είναι πάντα μπροστά μας…προκλήσεις και στόχοι μέσα σε μια κοινωνία που σαπίζει καθημερινά όλο και περισσότερο, μέσα σ ένα κατεστημένο σύστημα απαρχαιωμένο και επικίνδυνο, που για όσο ακόμα υπάρχει θα παρασύρει στον όλεθρο ανθρώπινες ζωές και περιβάλλον. 

Θελήσαμε και εξακολουθούμε να θέλουμε, με τον ίδιο πάντα ενθουσιασμό, να εργαζόμαστε για την πραγματοποίηση αυτού του ολιστικού παγκόσμιου οράματος, τον ριζικό επανασχεδιασμό της κοινωνίας μας, τον επαναπροσδιορισμό των αξιών μας, τη σχέση μας με το περιβάλλον και τους πόρους του. 

Σε αυτή την πορεία χρειαζόμαστε απαραίτητα τη συμμετοχή, την στήριξη και τον ενθουσιασμό όσο περισσότερων φίλων κατανοούν τη σημαντικότητα και την ευθύνη τους στη δημιουργία του νέου κόσμου, του νέου πολιτισμού, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε, τόσο εμείς όσο και οι ερχόμενες γενιές μετά από εμάς.

Σήμερα η "Πανγαία" αγωνίζεται πρώτα απ όλα να επιβιώσει μέσα στις πολύ αντίξοες συνθήκες, που όλοι μας στην σύγχρονη Ελλάδα αντιμετωπίζουμε, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει όλους τους άμεσους στόχους της.

Δυστυχώς όμως, για οικονομικούς λόγους αναγκαζόμαστε να αφήσουμε το χώρο που φιλοξενούσε έως πρόσφατα το όραμά μας. Ως εκ τούτου, η αναζήτηση νέου χώρου καθίσταται η σημαντικότερη προτεραιότητά μας.
Καλούμε τις φίλες και τους φίλους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, να προτείνουν ή να προσφέρουν κάποιο χώρο εγκατάστασης της "Πανγαία", να επικοινωνήσουν άμεσα με τα παρακάτω τηλέφωνα.

6945972814 και 6986533860


Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment