Sunday, July 27, 2014

Θεσσαλία: Τον απήγαγαν στα Τρίκαλα και τον μετέφεραν στην Καρδίτσα - Ξύλο, απειλές και συλλήψεις!

Ο νεαρός έβλεπε τους δράστες με δεμένα χέρια να απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν - Πως η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των απαγωγέων...

Θύμα ένας 21χρονος Πακιστανός που απήχθη από τέσσερις αλλοδαπούς δράστες, οι οποίοι επιχείρησαν να απαγάγουν, μαζί με τον 21χρονο, άλλον έναν ομοεθνή του 27 ετών και ζητούσ αν λύτρα για να μην βλάψουν τη σωματική τους ακεραιότητα, αλλά και για να απελευθερώσουν τον 21χρονο.

Οι δράστες συνελήφθησαν, χθες (25.07.2014) το πρωί, στους Σοφάδες Καρδίτσας, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης. Συγκεκριμένα πρόκειται για τρεις Πακιστανούς, ηλικίας 20, 43 και 37 ετών. Για την εμπλοκή του στην υπόθεση, αναζητείται ένας Αφγανός ως συνεργός των τριών συλληφθέντων. Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους αφορά στα αδικήματα της αρπαγής, της απόπειρας αρπαγής, της εκβίασης και της έκθεσης.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια συνάντησης, που είχαν οι δύο παθόντες βραδινές ώρες της 23.07.2014 στα Τρίκαλα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, με τους τέσσερις δράστες, τους χτύπησαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να επιβιβάσουν στο όχημά τους τον 21χρονο, ενώ με τον ίδιο τρόπο επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν και τον 27χρονο, ο οποίος όμως ωστόσο κατάφερε να διαφύγει.

Στη συνέχεια, οι δράστες πραγματοποιώντας τηλεφωνική επικοινωνία το απόγευμα της επόμενης ημέρας (24.07.2014) με τον 27χρονο, ζήτησαν την καταβολή χρηματικού ποσού, ως � �ντάλλαγμα, για να μη βλάψουν τόσο τον ίδιο όσο και τον 21χρονο ομοεθνή του που είχαν απαγάγει.

Στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν μεταφέρει και κρατούσαν τον 21χρονο στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας. Άμεσα οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και το αποτέλεσμα ήταν οι δράστες να συλληφθούν. Το θύμα εντοπίστηκε, σε δασική περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας με δεμένα χέρια και απελευθερώθηκε.

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment