Tuesday, November 25, 2014

Η ξεφτίλα του κυβερνητικού φερέφωνου iefimerida.gr

Στο απολύτως ψευδές του φιλο - Βενιζελικού, φιλομνημονιακού, φιλοκυβερνητικού και ΚΥΡΙΩΣ παντελώς αναξιόπιστου site iefimerida.gr, σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε δήθεν με την Μαριάννα Λάτση και την Γιάννα Ααγγελοπούλου - Δασκαλάκη σε χλιδάτο εστιατόριο του Κολωνακίου, απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ...
 Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Το κεντρικό δημοσίευμα της iefimerida περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί. Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταί� � καιρό «ανακαλύπτει» με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία.

"Το προβοκατόρικο iefimerida γράφει για υποτιθέμενο "γεύμα" Τσίπρα στο Κολωνάκι. Όσο ο Σύριζα δυναμώνει θα δουν πολλά τα μάτια μας".

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε στο twitter ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς το απολύτως ψευδές και προβοκατόρικο δημοσίευμα της φιλο - Βενιζελικής ιστοσελίδας iefimerida.gr

periodista.gr

Από το περιβάλλον της Γιάννας Αγγελοπούλου αναφέρουν στο tvxs.gr ότι όχι απλώς δεν υπήρξε συνάντηση και δείπνο αλλά ότι η κ. Αγγελοπούλου δεν έχει επισκεφτεί ποτέ το συγκεκριμένο μέρος. 

Έχει καταντήσει αηδία η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που δήθεν προσφέρει ενημέρωση στο κοινό. Είναι πολλά τα λεφτά που ρίχνει το μνημονιακό κατεστημένο για να γλιτώσει την συντριβή (αφού η ήττα είναι δεδομένη) στις επερχόμενες εκλογές, σε δεκάδες φιλικά ΜΜΕ. 

Για να δείτε πόσο ούφα είναι οι συντάκτες του δείτε τίτλο άρθρου:""Δεν μπορούν να διώξουν την Τρόικα.Η κυβέρνηση παρακαλάει την Τρόικα να γυρίσει"


Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment