Saturday, April 27, 2013

Άγρια Βεντέτα..Συνελήφθη ο δολοφόνος του Πάνου Τσίρκα

Σε διαμέρισμα στον Αγιο Δημήτριο εντόπισαν οι αστυνομικοί έναν ύποπτο για τη δολοφονία του 38χρονου Παναγιώτη Τσίρκα και τον τραυματισμό άλλων δύο ατόμων, πριν από μία εβδομάδα στην Πάτρα. Η σύλληψη του υπόπτου έγινε στις 5 το πρωί μετά από επιχείρηση της ασφάλειας Αττικής ενώ συνελήφθησαν άλλα πέντε άτομα, φίλοι και συγγενείς του υπόπτου, για υπόθαλψη εγκληματία.

 Σύμφωνα με το Patrastimes, πρόκειται για τον Αλέξη Φράγκο, αδελφό του Κώστα Φράγκου που είχε δολοφονηθεί έξω από κλαμπ στην οδό Σαχτούρη, στην Πάτρα κι ο οποίος αναζητούσε κι ο ίδιος τους δολοφόνους του αδελφού του.

 Η ιδιότυπη βεντέτα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ξεκίνησε μετά τη δολοφονία έξω απο κλαμπ στην οδό Σαχτούρη του Κώστα Φράγκου. Στο πλαίσιο της αστυνομικής αναζήτησης έγιναν γνωστά τα στοιχεία των υπόπτων και κατά τις ίδιες πηγές ο αδελφός του φαίνεται πως άρχισε να ψάχνει τους δολοφόνους. Αφού δεν μπόρεσε να βρει τους φυσικούς αυτουργούς, στράφηκε εναντίον φιλικών και συγγενικών προσώπων τους.

Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές η "βεντέτα" αυτή ολοκληρώθηκε με τη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα και τον τραυματισμό δύο ακόμη ατόμων οι οποίοι ήταν συγγενείς και φίλοι των δύο υπόπτων της δολοφονίας του Κώστα Φράγκου.

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment