Saturday, September 28, 2013

ΠΑΣΟΚ: «Σιγά μη φοβηθούμε» για τη μήνυση της Χρυσής Αυγής


Μηνυτήρια αναφορά κατά του ΠΑΣΟΚ και βουλευτών του, κατέθεσε αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής που επισκέφτηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, με ειρωνική μάλιστα διάθεση. «Σιγά μην φοβηθούμε» ήταν το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη.

Κατά την είσοδό του στον Αρειο Πάγο, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης απευθύνθηκε ειρωνικά στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Καλημέρα. Ήρθαμε να παραδοθούμε».
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι χρυσαγίτες βουλευτές, κατέθεσαν στην κυρία Κουτζαμάνη «φάκελο που κλείνει στη φυλακή το ΠΑΣΟΚ». Ο φάκελος αυτός, τόνισαν, «υπάρχει ήδη στη Δικαιοσύνη και είναι καταχωνιασμένος σε κάποιο συρτάρι».


Μαζί με τη μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκαν, όπως υποστηρίζουν, στοιχεία και πόρισμα ιδιωτικών διεθνών ελεγκτικών εταιρειών για την οικονομική διαχείριση των κρατικών επιχορηγήσεων και άλλων κονδυλίων από το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2007- 2010.

Σε άλλο σημείο της μηνυτήριας αναφοράς υπογραμμίζεται ότι τα στοιχεία που κατέθεσαν «αφορούν αξιόποινες πράξεις των συλλογικών οργάνων διοίκησης, υψηλόβαθμων στελεχών και βουλευτών του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι φέρεται να προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας».
ΠΑΣΟΚ: «Σιγά μη φοβηθούμε» για τη μήνυση της Χρυσής Αυγής

Για τους λόγους αυτούς ζητούν να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τις επίμαχες κακουργηματικές πράξεις.

Εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου, ο κοινοβουλευτικος εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς δήλωσε ότι κατέθεσε στην κ. Κουτζαμάνη φάκελο με στοιχεία, που «στέλνουν στη φυλακή», στελέχη και βουλευτές του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, χαρακτηρίζοντάς το «διεφθαρμένο κόμμα».
Σχετικά με τις απειλές περί εκλογών, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν προτίθεται να παραιτηθεί, απάντησε: «θα κάνω το καθήκον μου».
Το ΠΑΣΟΚ σχολίασε την μήνυση που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή με ένα σχόλιο στη σελίδα του στο twitter:

«Μας κάνει μήνυση ο κ. Μιχαλολιάκος και οι συν αυτώ, δηλαδή η ηγεσία μίας εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης! Σιγά μη φοβηθούμε!».
Την κυρία Κουτζαμάνη επισκέφθηκαν και οι δικηγόροι της οικογένειας του Παύλου Φύσσα και την ενημέρωσαν για την πορεία των ανακρίσεων στον Πειραιά.

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment