Wednesday, February 26, 2014

Πάχτας: Αν δεν μας ψηφίσετε ίσως καούν χωριά στη Χαλκιδική!!

Κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές στη Χαλκιδική, σε περίπτωση που η επόμενη δημοτική αρχή εναντιωθεί στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές...
διέβλεψε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Χρήστος Πάχτας.
Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αριστοτέλη, ο κ. Πάχτας απάντησε στις ερωτήσεις των 25 ανέργων γεωτρυπανιστών, που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση, για το επαγγελματικό τους μέλλον.
Ο δήμαρχος Αριστοτέλη είπε ότι «Την επομένη των εκλογών θα υπάρχουν 3.000 άτομα στις Σκουριές, θα έρθουν όλοι οι αναρχικοί, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ από όλη την Ελλάδα με τους βουλευτές τους, ίσως και κάποιοι άλλοι», που θα σταματήσουν την επένδυση και ότι «Ίσως οι εργαζόμενοι να κάψουν κανένα χωριό και να έχουμε ανθρώπινα θύματα, γιατί αν του στερήσεις του αλλουνού τη δουλειά, δεν ξέρω πως θα αντιδράσει».
Σχετικά με τους δ ιεθνείς φορείς, βουλευτές άλλων χωρών και ευρωβουλευτές που έχουν εκφράσει ανησυχίες για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, ο κ. Πάχτας είπε εκείνοι δεν ενδιαφέρονται περισσότερο για τον τόπο.
Ακόμα, είπε ότι οι κάτοικοι της περιοχής «πιστεύουν πράγματι ότι θα πεθάνουν από τον καρκίνο γιατί έτσι τους έχουν ποτίσει με δηλητήριο εδώ και χρόνια» και ότι όλ� � αυτά θα έχουν απαντηθεί ως τη λήξη της θητείας της επόμενης δημοτικής αρχής.

Πηγή: http://piperistostoma.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment