Sunday, October 28, 2012

Προς τον Μητροπολίτη Πειραιώς Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί..

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος
 
Προκλητικά λαλίστατος ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.. ο οποίος κατά την τελευταία συνέντευξή του προέβη σε αντιποίηση αρχής γιατί μίλησε δίκην ιατρού και δη σεξολόγου.. 


«Προσωπικά αγαπώ τους ομοφυλόφιλους ως ανθρώπους , είπε, αλλά ζουν μια δυστυχισμένη ζωή επειδή κάνουν παράχρηση των σωματικών τους ο� �γάνων» και για να μην αφήσει .κανένα.......

περιθώριο παρερμηνειών τα προσδιόρισε. 
«Δεν είναι δυνατόν να μετατρέπεται ένα όργανο που αποβάλλει περιττώματα από το σώμα σε ερωτικό πεδίο. Αυτό αποτελεί πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης ψυχής». 

Να επισημάνω στον δημοσιολογούντα επί παντός του επιστητού Μητροπολίτη πως ουδείς δύναται να επιβάλλει σε κανένα τον τρόπο χρήσης του σώματός του πλην εκείνου του ιδίου, πολλώ δε μάλλον ένας εκπρόσωπος τη ς εκκλησίας που φιλοσοφικά θα πρέπει να υπερασπίζεται μετά πάθους το αυτεξούσιο της ανθρώπινης φύσης. 


Το επιεικώς απαράδεκτο για το οποίο σιωπά ανεξήγητα ο Μητροπολίτης Πειραιώς είναι όταν τις όποιες επιλογές του ο ομοφυλόφιλος επιχειρεί δια της επικοινωνιακής βίας να τις επιβάλλει ως κοινωνικό πρότυπο, επειδή αν ομιλούσε θα ερχόταν σε ευθεία αντιπαράθεση με τους «Διακαναλικούς» χορηγούς του και χορηγών τους. 

«Όστις θέλει πίσω μου ελθείν» είχε τονίσε ι εμφαντικά ο Κύριος και Μονογενής Υιός του Θεού του, κάτι που χρόνια τώρα παραβιάζεται εκτεταμμένα είναι αλήθεια από τις τηλεοπτικές ντουντούκες και όχι αποκλειστικά για τις σεξουαλικές διαστροφές. 

Δεν βρήκε όμως ούτε μία λέξη να προφέρει γι αυτά αλλά και για το ότι η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί ίδιον μιας ορισμένης νοητικά οικονομικά πολιτικά και μορφωτικά τάξης ανθρώπων δεδομένου πως ιστορικά  έχουν υποπέσει στο «αμάρτημά» της (προφανώς εξ αιτίας του ιεραρχικού άγαμου) κάποιοι ομόλογοί του και μάλιστα ως «επιφα νείς» πολέμιοί της. 

Που σημαίνει πως: Δόλια επέλεξε το συγκεκριμένο πεδίο κοινωνικού ενδιαφέροντος για να αντιπαρατεθεί όμως πολιτικά με συγκεκριμένους κομματικούς χώρους.. 
Και ιδού η απόδειξη: 

 «Τι θα έλεγε η ελληνική πολιτεία αν κάποιος από εμάς συνελάμβανε το σχέδιο να κάνει μια θεατρική παράσταση στην οποία να εμφάνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως κύναιδο, την κυρία Κανέλλη ως λεσβία και τον κ. Τατσόπουλο ως εκδιδόμενο στην Λεωφόρο Συγγρού»; συμπλήρωσε υπερτονίζοντας το ορθό τ ης ωμής -πρωτίστως από το άτεχνο θεατρικά και μετέωρο ιστορικά- προσβολής των συμβόλων πίστης του λαού, για να προβάλλει κυρίως την πολιτική απέχθειά του έναντι των προσώπων αυτών.. 

Μα αν δεν απατώμαι πρόκειται για τον ορισμό της υποκρισίας  για την χρήση της οποίας -επίσης αν δεν απατώμαι- είχε ο Κύριος και Μονογενής Υιός του Θεού του καταγγείλει τους Γραμματείς και Φαρισαίους. 

Κατέστη έτσι καταφανής ο λόγος της «στρεπτόδικης» επίθεσης η οποία δεδομένων των συνθηκών διαβίωσης των Ελλήνων τον εκθέτει αν επανόρθωτα.. Γιατί τον εξομοιώνει με τον Γερμανό τουρίστα ο οποίος σφυρίζει επιδοκιμαστικά ενώπιον των φυσικών καλλονών του τόπου κατά την περίοδο της Γερμανικής κατοχής. 

 Κάτι σαν την Χρυσή Αυγή για παράδειγμα. Που καταδιώκει μετανάστες όταν το καθεστώς των τοκογλύφων καταδιώκει απηνώς με επιτόκια τους Έλληνες προκειμένου να τους αφανίσει.. 

Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί..

Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment