Wednesday, August 29, 2012

Αίσχος και τεμπελιά. Μόνο 50.000 πολίτες παρακολουθούν ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ


Αίσχος και τεμπελιά. Μόνο 50.000 πολίτες παρακολουθούν ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας μέσω της εφημερίδας "το Βήμα". Σύμφωνα με σχετικό άρθρο, περίπου 50.000 πολίτες, παρακολουθούνται πλέον από την ΕΛ.ΑΣ και την ΕΥΠ, δηλαδή 70% περισσότεροι, σε σχέση με το 2011. Ο αριθμός αυτός, αν μη τι άλλο φανερώνει έντονη οκνηρία και προχειρότητα εκ μέρους των υπηρεσιών.

Είναι δυνατόν, την ώρα που οι χαρισματικοί μας ηγέτες δίνουν καθημερινή μάχη με τους Ευρωπαίους και την Τρόικα, να μην μπορούμε τουλάχιστον να τους εξασφαλίσουμε την ασφάλεια τους; Είναι δυνατόν για ένα ψευτοσύνταγμα και ένα υπερεκτιμημένο αίσθημα "ελευθερίας" να παίζεται κορώνα γράμματα το μέλλον της Ελλάδας, της Ευρώπης, της Γης, του Γαλαξία και των παράλληλων κόσμων;

Τέλος πια στην ανοργανωσιά! Προτείνουμε ανοιχτά την συστηματική παρακολούθηση ΌΛΩΝ των τηλεφωνικών συσκευών ΌΛΩΝ των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να εξασφαλιστεί στο ακέραιο, η προσπάθεια ξεπουλήματος και του τελευταίου κόκκου άμμου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία που έχουμε, είναι σχεδόν βέβαιο πως μεγάλες ομάδες αντιεξουσιαστών, σχεδιάζουν την πλήρη καταστροφή της Ελλάδας μέσω τρομοκρατικών χτυπημάτων σε 53 τοποθεσίες ταυτόχρονα, οπότε η κατάργηση κάθε στοιχειώδους ελευθερίας, κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη.


Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment