Saturday, July 28, 2012

Η Samsung έχει διπλάσιες πωλήσεις από την Apple!


Εδώ και αρκετό καιρό, ξέρουμε ότι η Samsung είναι στη κορυφή των κατασκευαστών παγκοσμίως και αρχίζει σταδιακά να...ξεφεύγει από τον ανταγωνισμό.

Σήμερα ακόμα μια είδηση δείχνει ότι η ψαλίδα όχι απλά μεγαλώνει αλλά η διαφορά με τους υπόλοιπος σιγά σιγά "γιγαντώνεται".

Έτσι ανεπίσημες πληροφορίες λένε ότι Samsung έχει τις διπλάσιες πωλήσεις smartphones από την Apple με τα "άτυπα" νούμερα να λένε ότι η Apple έχει πουλήσει 26 εκατομμύρια συσκευές ενώ περίμενε να πουλήσει 28 εκατομμύρια τουλάχιστον, ενώ από την άλλη πλευρά η Samsung έχει πουλήσει σχεδόν 52 εκατομμύρια συσκευές.

Όπως καταλαβαίνετε η διαφορά από τον δεύτερο είναι αρκετά μεγάλη και κάνει την Samsung αδιαμφισβήτητο αφεντικό.

Εκτός όμως από την Apple ο μεγαλύτερος χαμένος είναι η Nokia που όχι μόνο έχασε τη πρωτιά από την Samsung αλλά πλέον βλέπει τη Νοτιοκορεατική εταιρεία με το κιάλι.

Η Samsung σύμφωνα με τη Juniper Research, έχει πουλήσει τα πενταπλάσια κινητά από ότι η Nokia που φέτος πούλησε μόλις 10.2 εκατομμύρια smartphones για το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Μέχρι τώρα μόνο οι πωλήσεις του SGS III ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια κομμάτια και συνεχίζονται με ανοδικό ρυθμό.

Ο λόγος που η Samsung είναι στη κορυφή και έχει τόσο μεγάλη διαφορά από την Apple, είναι ότι βγάζει μοντέλα για όλα τα βαλάντια, έτσι θα βρεις από entry level μοντέλα έως high end συσκευές.

Το αν η Apple θα σώσει τη παρτίδα για φέτος θα φανεί από το πότε θα ανακοινωθεί το επόμενο iPhone αλλά και από τις πωλήσεις του Samsung Galaxy Note II που θα δούμε επίσημα σύντομα.
technewz.gr



Πηγή: http://www.greekznews.com/

No comments:

Post a Comment