Saturday, January 26, 2013

Ο Σαμαράς κάνει επαναδιαπραγμάτευση των δελτίων καιρού

Ο Σαμαράς κάνει επαναδιαπραγμάτευση των δελτίων καιρού

Παρά την κοινή μας πεποίθηση ότι ο Σαμαράς είναι ο εκλεκτός του Θεού, εντούτοις τελευταία παρατηρείται το φαινόμενο της πλήρους εκγατάλειψής του από τον ύψιστο.
Ο ηγέτης μας αποφάσισε να μας εξοντώσει μέσω της άνευ προηγουμένου άυξησης της τιμής του πετρελαίου, ελπίζοντας πως η κατανάλωση ενός τόσο σημαντικού για τη ζωή μας αγαθού θα παρέμενε σε φυσιολογικά επίπεδα, ούτως ώστε να εισπράξει αυτός τους φόρους.

Φευ! Όχι μόνο εμείς τον γράψαμε στα τέτοια μας και έχουμε καταναλώσει ο καθένας μας άντε ένα... μπουκάλι μπύρα πετρέλαιο...
...αλλά τον έγραψε κι ο ίδιος ο Θεός και μας έστειλε την άνοιξη μες στο καταχείμωνο!

Μα έβλεπε ο Αντώνης μας τα κρύα να 'ρχονται και μιλούσε στον τεχνοκρατικό καθρέφτη του (το Στουρνάρα) και του 'λεγε "δεν μπορεί ρε πούστη μου! θα σφίξουν τα κρύα και θα αναγκαστούν τα καθίκια να πάρουν πετρέλαιο, έστω κι αν χρειαστεί να πουλήσουν την κόρη τους στα μπουρδέλα!"
Αλλά ο Θεός, τίποτα! Όχι, εκεί, καλοκαιρία!
Λίγος ήλιος, λίγη συννεφιά, καμιά βροχούλα πού και πού, αλλά από κρύο τίποτα.
Αν ο Αντώνης άκουγε λίγο Locomondo ("Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα"), θα είχε σκεφτεί πως συμφέρει περισσότερο να φορολογήσει τη ζέστη κι όχι το κρύο.

Μάλλον μετά και το φτύσιμο απ' το Θεό, τελειώσανε τα κόλπα του Αντώνη και τώρα σκέφτεται να κάνει πολιτική επιστράτευση του Θεού και του χιονιά, μπας και βγάλει κάνα φράγκο.

Αντώνη, σε περιμένουμε

Του εύχομαι να ζήσει τα κρύα, όπως του αξίζει άλλωστε.
Και σύντομα να βρεθεί στη Σιβηρία για "υποχρεωτικές διακοπές".
Μια στέπα των περιμένει για να έχει κι αυτός άπλετο χρόνο να διαλογίζεται μόνος κι ατάραχος με τον ύψιστο.
Ίσως και να επαναδιαπραγματευτεί μαζί του τα δελτία καιρού.







Μαζεστίξ

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment