Wednesday, January 30, 2013

Ξύλο ανάμεσα σε ΜΑΤ και μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το υπουργείο Εργασίας - ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Απίστευτες εικόνες επικράτησαν λίγο πριν από τις 12:30 έξω από το υπουργείο Απασχόλησης, όταν μέλη του ΠΑΜΕ συνεπλάκησαν με άνδρες των ΜΑΤ.

- Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και συνδικαλιστές που είχαν πάει να συμπαρασταθούν στους προσαχθέντες - Νωρίτερα περίπου 40 άτομα κατέλαβαν στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση, στον 8ο όροφο του υπουργείου Εργασίας στη Σταδίου - Διαμαρτύρονταν για δηλώσεις του υπουργού πως η κοινωνική ασφάλιση στηρίζεται σε πελατειακές σχέσεις - Το ΠΑΜΕ είχε καταλάβει παλιότερα και το γραφείο του πρώην υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη.. 

Οι συνδικαλιστές βρέθηκαν έξω από το υπουργείο για να συμπαρασταθούν σε άλλα μέλη του ΠΑΜΕ που νωρίτερα κατέλαβαν, συμβολικά, το γραφείο του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση. Η ένταση επικράτησε όταν οι "καταληψίες" προσήχθησαν από την αστυνομία. Ο υπουργός δε βρισκόταν στο γραφείο του όταν ομάδα περίπου 40 ατόμων, μελών του ΠΑΜΕ, εισέβαλλε στον 8ο όροφο του υπουργείου Απασχόλησης.
 Η συμβολική κατάληψη του ΠΑΜΕ έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του κ. Βρούτση, σύμφωνα με τις οποίες η κοινωνική ασφάλιση στηρίζεται σε πελατειακές σχέσεις. Το ΠΑΜΕ πιστεύει πως με αυτές τις δηλώσεις ο υπουργός μεθοδεύει νέες περικοπές επιδομάτων και το πετσόκομα της κοινωνικής ασφάλισης γενικότερα.


 ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment